Brygger: Henning S. Nilssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1048
FG: 1007
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt: 4300g
Maris Otter Pale: 500g
Carapils: 300
Flaket hvete: 300g
Aromamalt: 110g

[B]Humle og krydder[/B]
Sterling: 22g 45min
Styrian Golding: 20g 15min
Styrian Golding: 20g 5min

[B]Andre ingredienser[/B]
6 g CaSO4 og 3 g CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mashin 50 C, 52 C for 15 min, 65 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP820 Czech lager
Gjærmengde: iht mr.Malty
Informasjon om gjæring:
2 dager 8C
12 dager 10C
7 dager 18C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: 7. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F