Brygger: Henning S. Nilssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1048 FG: 1007 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt: 4300g Maris Otter Pale: 500g Carapils: 300 Flaket hvete: 300g Aromamalt: 110g [B]Humle og krydder[/B] Sterling: 22g 45min Styrian Golding: 20g 15min Styrian Golding: 20g 5min [B]Andre ingredienser[/B] 6 g CaSO4 og 3 g CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] Mashin 50 C, 52 C for 15 min, 65 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP820 Czech lager Gjærmengde: iht mr.Malty Informasjon om gjæring: 2 dager 8C 12 dager 10C 7 dager 18C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: 7. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F