Brygger: Knut Inge Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1059 FG: 1013 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale, Munchener, Melanodin, cara pils, Hvete og havregryn [B]Humle og krydder[/B] Mandarin Bavaria, Mosaic, Huell Melon [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, whirflock [B]Meskeinformasjon[/B] 65 gr i en time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safeale us-05 Gjærmengde: 1, 5 pose Informasjon om gjæring: 17 gr i 7 dager, 18 gr i 7 dager. Utgjæring på 22 gr og cold crash. 75 gr mumle på wirepole 80 gr, 150 gr på tørrhumling dag 8 [B]Kommentarer[/B] 75 gr humle på wirepool 80 gr grader i 20 min 150 gr på tørrhumling dag 8 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. november 2018 Flasket: 25. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N