Brygger: Knut Inge Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1059
FG: 1013
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale, Munchener, Melanodin, cara pils, Hvete og havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Mandarin Bavaria, Mosaic, Huell Melon

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring, whirflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 gr i en time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safeale us-05
Gjærmengde: 1, 5 pose
Informasjon om gjæring:
17 gr i 7 dager, 18 gr i 7 dager. Utgjæring på 22 gr og cold crash.
75 gr mumle på wirepole 80 gr, 150 gr på tørrhumling dag 8

[B]Kommentarer[/B]
75 gr humle på wirepool 80 gr grader i 20 min 150 gr på tørrhumling dag 8

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. november 2018
Flasket: 25. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N