Brygger: Kjetil Håtveit Eidsvaag
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,051
FG: 1,010
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 22,5
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.7 kg Flaket hvete ebc 3-4
3 kg Pilsner malt ebc 3.5

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz
Koriander 60 gr som tilsettes ved kjøling

[B]Andre ingredienser[/B]
Appelsinskall + litt mandarinskall 120 gr totalt grovrevet som tilsettes ved kjøling

[B]Meskeinformasjon[/B]
65C i 60minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 400 belgian wit
Gjærmengde: 3glass
Informasjon om gjæring:
20gr i 25 dager

[B]Kommentarer[/B]
6.5 gr sukker pr liter i sukkerlake. som blandes i omstukket gjøringskar før flasking.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. juli 2016
Flasket: 8. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N