Brygger: Kjetil Håtveit Eidsvaag Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,051 FG: 1,010 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 22,5 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.7 kg Flaket hvete ebc 3-4 3 kg Pilsner malt ebc 3.5 [B]Humle og krydder[/B] Saaz Koriander 60 gr som tilsettes ved kjøling [B]Andre ingredienser[/B] Appelsinskall + litt mandarinskall 120 gr totalt grovrevet som tilsettes ved kjøling [B]Meskeinformasjon[/B] 65C i 60minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 400 belgian wit Gjærmengde: 3glass Informasjon om gjæring: 20gr i 25 dager [B]Kommentarer[/B] 6.5 gr sukker pr liter i sukkerlake. som blandes i omstukket gjøringskar før flasking. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. juli 2016 Flasket: 8. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N