Brygger: Kåre Blakstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1070 FG: 1019 Mengde vørter: 35,0l Mengde ferdig øl: 33,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 117,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11500g Pale Malt 5-7EBC Best Malz 1000g Crystal Malt 120EBC Thomas Fawcett [B]Humle og krydder[/B] 30 min 40g Chinook 11.6% 30 min 40g Cascade 7% 30 min 40g Columbus 16.1% 15 min 40g Chinook 11.6% 15 min 40g Cascade 7% 15 min 40g Columbus 16.1% 1 min 120g Chinook 11.6% 1 min 20g Cascade 7% 1 min 20g Columbus 16.1% 0 min 100g Citra 12% [B]Andre ingredienser[/B] 1 tsp Irish Moss @ 15 min 1 tsp Yeast Nutrient @ 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 64˙C i 69 min, 78˙C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 og WLP028 Gjærmengde: 3l WLP028 slurry, 2l WLP013 slurry Informasjon om gjæring: Splittet batch i to. Gjæret med hver sin gjær. Noe mindre vørter i kar gjæret med WLP028. Begge gjæret på omgivelsestemp 17˙C [B]Kommentarer[/B] Ølet er brygget i stor grad for å eksperimentere med smaks- og aromahumle med et sent humleskjema. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2013 Flasket: 14. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F