Brygger: Øyvind Gulbrandsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1060
FG: 1015
Mengde vørter: 4,0l
Mengde ferdig øl: 3,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
870 g pilsmalt
150 g lys munchnermalt 15 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
8 g hallertauer mittelfruh 4,6 % FWH
5 g  hallertauer mittelfruh 4,6 % i 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 67°C i en time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret i to uker ved 8 grader. Økt gradvis til 14 grader over en uke.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2013
Flasket: 14. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N