Brygger: Øyvind Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1060 FG: 1015 Mengde vørter: 4,0l Mengde ferdig øl: 3,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 870 g pilsmalt 150 g lys munchnermalt 15 EBC [B]Humle og krydder[/B] 8 g hallertauer mittelfruh 4,6 % FWH 5 g hallertauer mittelfruh 4,6 % i 1 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67°C i en time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæret i to uker ved 8 grader. Økt gradvis til 14 grader over en uke. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2013 Flasket: 14. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N