Brygger: Jonas Hovde Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 2C Märzen)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1056
FG: 1016
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11 000 g weyermann pils malt
1 000 g hvetemalt
1 000 g mørk crystallmalt 275 EBC
1 000 g aromatic malt
  100 g sjokolademalt

[B]Humle og krydder[/B]
50 gram perle 9,4% 60 min
30 gram styrian golding 5,1% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
50 gram eikespon heavy roast de 10 siste dagene av gjæringen
0,5 ts gjærnæring
0,5 ts supermoss

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 time ved 68 grader celcius

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833 German Bock
Gjærmengde: 1 rør 2 liter starter, seppet opp 2 ganger, først 2 liter så 3 liter
Informasjon om gjæring:
46 dager ved 10-12 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2013
Flasket: 27. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N