Brygger: Jonas Hovde Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 2C Märzen) Ekstra ingredienser: OG: 1056 FG: 1016 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11 000 g weyermann pils malt 1 000 g hvetemalt 1 000 g mørk crystallmalt 275 EBC 1 000 g aromatic malt 100 g sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] 50 gram perle 9,4% 60 min 30 gram styrian golding 5,1% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 50 gram eikespon heavy roast de 10 siste dagene av gjæringen 0,5 ts gjærnæring 0,5 ts supermoss [B]Meskeinformasjon[/B] 1 time ved 68 grader celcius [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 German Bock Gjærmengde: 1 rør 2 liter starter, seppet opp 2 ganger, først 2 liter så 3 liter Informasjon om gjæring: 46 dager ved 10-12 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2013 Flasket: 27. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N