Brygger: Jan Inge Ohren
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,062
FG: 1,007
Mengde vørter: 20,5l
Mengde ferdig øl: 16,5l
Alkoholstyrke: 7,22%
Beregnet IBU: 1,0
Beregnet farge: 1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000G Pilsmalt		EBC  2-3
200G Munich		EBC 20-25
500G Cara pils		EBC  5
200G Melanoidin 	EBC 60-80

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook		25g 45 min
Amarillo 	30g 15 min
Amarillo 	20g  5 min
Amarillo	10g  1 min
	Dry hop:
Amarillo 	40g 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
5G klarningsmiddel, de siste 15 minuttene av koketiden.
1/2 tsk Gjaernaering, de siste 15 minuttene av koketiden.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes 90 minutter paa 66C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70 11,
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjaeres 21 dager paa 8 - 12 C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. oktober 2016
Flasket: 29. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N