Brygger: Jan Inge Ohren Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,062 FG: 1,007 Mengde vørter: 20,5l Mengde ferdig øl: 16,5l Alkoholstyrke: 7,22% Beregnet IBU: 1,0 Beregnet farge: 1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000G Pilsmalt EBC 2-3 200G Munich EBC 20-25 500G Cara pils EBC 5 200G Melanoidin EBC 60-80 [B]Humle og krydder[/B] Chinook 25g 45 min Amarillo 30g 15 min Amarillo 20g 5 min Amarillo 10g 1 min Dry hop: Amarillo 40g 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 5G klarningsmiddel, de siste 15 minuttene av koketiden. 1/2 tsk Gjaernaering, de siste 15 minuttene av koketiden. [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes 90 minutter paa 66C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 11, Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjaeres 21 dager paa 8 - 12 C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. oktober 2016 Flasket: 29. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N