Brygger: Martin Andersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,066
FG: 1,014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 78,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
86% pale malt
6% hvetemalt
5% Thomas Fawcett Caramalt
3% Biscuit malt

[B]Humle og krydder[/B]
10g Warrior FWH
20g Amarillo 15 min
20g Simcoe 15 min
20g Centennial 15 min
25g Amarillo WP 20 min
25g Simcoe WP 20 min
25g Centennial WP 20 min
Tørrhumlet med 33g Amarillo, 33g Simcoe og 33g Centennial i 3 dager.

[B]Andre ingredienser[/B]
Vann justert til ca 100ppm Kalsium, 200ppm Sulfat og 60ppm Klorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i en time, pH i mesken justert til 5,4

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 2L starter på et rør
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 17 grader, temperaturen ble gradvis hevet opp til 21 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2014
Flasket: 21. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N