Brygger: Martin Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,066 FG: 1,014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 78,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 86% pale malt 6% hvetemalt 5% Thomas Fawcett Caramalt 3% Biscuit malt [B]Humle og krydder[/B] 10g Warrior FWH 20g Amarillo 15 min 20g Simcoe 15 min 20g Centennial 15 min 25g Amarillo WP 20 min 25g Simcoe WP 20 min 25g Centennial WP 20 min Tørrhumlet med 33g Amarillo, 33g Simcoe og 33g Centennial i 3 dager. [B]Andre ingredienser[/B] Vann justert til ca 100ppm Kalsium, 200ppm Sulfat og 60ppm Klorid [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i en time, pH i mesken justert til 5,4 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 2L starter på et rør Informasjon om gjæring: Gjæret på 17 grader, temperaturen ble gradvis hevet opp til 21 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2014 Flasket: 21. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N