Brygger: Eirik Morland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6D Sort IPA
OG: 1073
FG: 1018
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 126,0
Beregnet farge: 68 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	5	EBC	5500	g	
Cara Munich I	100	EBC	400	g	
Crystal Malt	135	EBC	300	g	
Special B	230	EBC	100	g	
Dry Light Extract	8	EBC	500	g	
Chocolate (dehusked) Malt	1100	EBC	300	g

[B]Humle og krydder[/B]
Citra, Simcoe, Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash In	0 min@40.0°C
Add 26.50 qts water @ 21.0°C
Sacch Rest	45 min@65.0°C
Heat to 65.0°C over 10 mins
Mash Out	10 min@78.0°C
Heat to 78.0°C over 10 mins

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
18C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2016
Flasket: 10. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N