Brygger: Eirik Morland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6D Sort IPA OG: 1073 FG: 1018 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 126,0 Beregnet farge: 68 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 5500 g Cara Munich I 100 EBC 400 g Crystal Malt 135 EBC 300 g Special B 230 EBC 100 g Dry Light Extract 8 EBC 500 g Chocolate (dehusked) Malt 1100 EBC 300 g [B]Humle og krydder[/B] Citra, Simcoe, Centennial [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash In 0 min@40.0°C Add 26.50 qts water @ 21.0°C Sacch Rest 45 min@65.0°C Heat to 65.0°C over 10 mins Mash Out 10 min@78.0°C Heat to 78.0°C over 10 mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: 18C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2016 Flasket: 10. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N