Brygger: Vegard Naustdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,054
FG: 1,018
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 28,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
70% Weyermann münich type 2
20% Weyermann vienna
10% Weyermann caramünich 2

[B]Humle og krydder[/B]
12g Hallertauer magnum (12,7%) 60min
35g Hallertauer mittelfrüh (4%) 15min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 tablett proctafloc
1/2 ts gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
60min på 67grader
15min utmesk på 78grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 26dager på 11grader, diacetylrest på 16 grader i to dager før flasking

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2016
Flasket: 26. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N