Brygger: Vegard Naustdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,054 FG: 1,018 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 70% Weyermann münich type 2 20% Weyermann vienna 10% Weyermann caramünich 2 [B]Humle og krydder[/B] 12g Hallertauer magnum (12,7%) 60min 35g Hallertauer mittelfrüh (4%) 15min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tablett proctafloc 1/2 ts gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 60min på 67grader 15min utmesk på 78grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret i 26dager på 11grader, diacetylrest på 16 grader i to dager før flasking [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2016 Flasket: 26. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N