Brygger: kenneth pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1046 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4080 Gr. Pilsnermalt. Heidelberg 600 gr Munchnermalt 1 320 gr Carapils [B]Humle og krydder[/B] 2 gr Hallertauer Mittelfruh 90 min kok 35 gr Hallertauer Mittelfruh 60 min kok 6 gr. Halertauer Mittelfruh 30 min kok 5 gr Hallertauer Mittelfruh 15 min kok. 5 gr Hallertauer Mittelfruh 5 min. 20 gram Hallertauer ved stopp kok (0 min) [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc ved 15 min kok,halv tablett. Gjærnæring 2,2 gram ved 15 min kok. [B]Meskeinformasjon[/B] Speidel Innmesk 60 grader, Mesk 65 grader 60 min 75 grader 5 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 802 Czech bodejo Gjærmengde: 2 rør i 3,5 l starte Informasjon om gjæring: Kjølt ned vørter til 10 grader,tilsatt gjærslurry fra starter med samme temp. Gjæret på 10 grader ca 4 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2014 Flasket: 1. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N