Brygger: kenneth pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1046
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4080 Gr. Pilsnermalt. Heidelberg
600 gr Munchnermalt 1
320 gr Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
2 gr Hallertauer Mittelfruh 90 min kok                  
                 35 gr Hallertauer Mittelfruh 60 min kok

6 gr. Halertauer Mittelfruh 30 min kok

5 gr Hallertauer Mittelfruh 15 min    kok.
5 gr Hallertauer Mittelfruh 5 min.

20 gram Hallertauer ved stopp kok (0 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc ved 15 min kok,halv tablett.

Gjærnæring 2,2 gram ved 15 min kok.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Speidel

Innmesk 60 grader, 
Mesk 65 grader 60 min
75 grader 5 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 802 Czech bodejo
Gjærmengde: 2 rør i 3,5 l starte
Informasjon om gjæring:
Kjølt ned vørter til 10 grader,tilsatt gjærslurry fra starter med samme temp. Gjæret på 10 grader ca 4 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2014
Flasket: 1. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N