Brygger: Tore Bjørgo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1058 FG: 1018 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,710 kg pilsnermalt 5,270 kg Munich-malt 2,310 kg krystallmalt 2,110 kg hvetemalt 0,310 kg sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] 75 g. Nordbrauer (8,5%) 60 min. 66 g. Hallertauer Hersbrucker (5,9%) 10 min. 28 g. Hallertauer Hersbrucker (5,9%) 1 min. 19 g. Saaz (3,7%) 1 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min. infusjonsmeksing, 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: German Lager WLP830 Gjærmengde: 1 rør, 4 l. starter Informasjon om gjæring: 3 uker på 9 grader, 1 uke på 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. september 2013 Flasket: 29. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N