Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1112 FG: 1022 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 11,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 57 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Munich malt Vienna Cara wheat Melanoidin malt Aroma malt Special B Kandi sirup [B]Humle og krydder[/B] Styrian golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 67 grader 15 min @ 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1 pk, 2x 3l starter Informasjon om gjæring: Pitchet på 16 grader, free rise til 22. Holdes på 22 til stormgjæring avtar, øker så til 22. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N