Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1112
FG: 1022
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 11,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 57 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Munich malt
Vienna
Cara wheat
Melanoidin malt
Aroma malt
Special B
Kandi sirup

[B]Humle og krydder[/B]
Styrian golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 67 grader
15 min @ 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 1 pk, 2x 3l starter
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 16 grader, free rise til 22. Holdes på 22 til stormgjæring avtar, øker så til 22.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N