Brygger: Erlend Johnsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1046 FG: 1010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,75kg Maris Otter Pale Malt (5,9EBC) 0,5kg Caramalt (30EBC) 0,3kg Amber Malt (100EBC) [B]Humle og krydder[/B] 30g Nelson Sauvin pellets (12%) (mesk 90min) 15 g Nelson Sauvin pellets (12%) tørrhumling 9g Citra pellets (11,9%) 60min 15g Citra pellets (11,9%) 4min 15g Citra pellets (11,9%) tørrhumling(9dager) 9g Centennial pellets (10%) 15g Centennial pellets (10%) 15 g Nelson Sauvin pellets (12%) tørrhumling(9dager) [B]Andre ingredienser[/B] Gypsum 6 teskjeer [B]Meskeinformasjon[/B] Mash-in ved 62-63 grader, økt til 65-66 over 15-20 min Hovedmesk ved 66-67grader 60 min Mash out ved ca 70-72grader 10-15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Pitchet ved lav temperatur 13-14grader Temp økt over de neste 24 timer til 20-21 grader. Dag 3-6: 19grader. Dag 7-21: 20grader [B]Kommentarer[/B] Lys og lett American Pale Ale med god bitterhet, og en kraftig aroma. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. februar 2013 Flasket: 19. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N