Brygger: Bernt Sandsmark
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1080
FG: 1022
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.5kg munich II
1.5 kg Pilsnermalt
300g cara amber
250g crystal 120
150g special B
100g flaket hvete
90 g pale chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
18g magnum 60 min
40g saaz 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66.6 i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Danish lager
Gjærmengde: 2.5 liter starter
Informasjon om gjæring:
10g i 21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2015
Flasket: 20. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N