Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1080 FG: 1022 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.5kg munich II 1.5 kg Pilsnermalt 300g cara amber 250g crystal 120 150g special B 100g flaket hvete 90 g pale chocolate [B]Humle og krydder[/B] 18g magnum 60 min 40g saaz 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66.6 i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Danish lager Gjærmengde: 2.5 liter starter Informasjon om gjæring: 10g i 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2015 Flasket: 20. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N