Brygger: Odin Blomset
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1050
FG: 1004
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg pilsner
4 kg Torrified wheat
(0,5 kg risskall)

[B]Humle og krydder[/B]
100g gammel humle(Mittelfrüh+ saaz)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Turbidmash
3,5 L fra mesk ved 58 grader, varmet til 85 grader.
13 L fra mesk ved 65 grader, varmet til 85 grader.
16.5 L fra mesk ved 85 grader,varmet til 85 grader.
De resterende 45L skyllet igjennom til oppnådd 78L kokevolum.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M27 Belgian + dregs
Gjærmengde: 11g(for 23 L)
Informasjon om gjæring:
Bottledregs ble tilsatt og fikk jobbe alene i 14 dager, hvor da m27(mangrove jacks) ble tilsatt

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. januar 2016
Flasket: 2. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N