Brygger: Odin Blomset Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1050 FG: 1004 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg pilsner 4 kg Torrified wheat (0,5 kg risskall) [B]Humle og krydder[/B] 100g gammel humle(Mittelfrüh+ saaz) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Turbidmash 3,5 L fra mesk ved 58 grader, varmet til 85 grader. 13 L fra mesk ved 65 grader, varmet til 85 grader. 16.5 L fra mesk ved 85 grader,varmet til 85 grader. De resterende 45L skyllet igjennom til oppnådd 78L kokevolum. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M27 Belgian + dregs Gjærmengde: 11g(for 23 L) Informasjon om gjæring: Bottledregs ble tilsatt og fikk jobbe alene i 14 dager, hvor da m27(mangrove jacks) ble tilsatt [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2016 Flasket: 2. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N