Brygger: Knutson/Kise Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,079 FG: 1,021 Mengde vørter: 51,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,65% Beregnet IBU: 24,6 Beregnet farge: 49,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Malt Pilsner (2 Row) Caramunich Malt Pale Malt (2 Row) Caramel/Crystal Malt Amber Malt Special B Malt [B]Humle og krydder[/B] Simcoe [13.0%] Hersbrucker [2.8%] [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 67 grader; 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 500 ml gjærslurry Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader i 14 dager, diacetylsteg 2 dager på 18 grader, deretter ca 4 uker på 10 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. mars 2014 Flasket: 28. mai 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N