Brygger: Knutson/Kise
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,079
FG: 1,021
Mengde vørter: 51,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 7,65%
Beregnet IBU: 24,6
Beregnet farge: 49,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich Malt 
Pilsner (2 Row)  
Caramunich Malt 
Pale Malt (2 Row)  
Caramel/Crystal Malt
Amber Malt  
Special B Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe [13.0%]
Hersbrucker [2.8%]

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 67 grader; 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 500 ml gjærslurry
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader i 14 dager, diacetylsteg 2 dager på 18 grader, deretter ca 4 uker på 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. mars 2014
Flasket: 28. mai 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N