Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 69,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt: 6200 gr. Munich 2 : 6200 gr. Crystalmalt: 1340 gr. [B]Humle og krydder[/B] 80 gr. Saaz 3.7% pellet 60 min. 80 gr. Saaz 3.7% pellet 20 min. 100 gr. Saaz 3.7% pellet 10 min. 100 gr. Saaz 3.7% pellet 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 1 tabl. Protafloc 10 min. 1 ts gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C innmesk. 67 C 75 min. 78 C 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Munich Gjærmengde: 1 liter slurry Informasjon om gjæring: 22 dager 10 C [B]Kommentarer[/B] Koketid vørter: 90 min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. august 2015 Flasket: 12. september 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N