Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1056
FG: 1014
Mengde vørter: 69,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt: 6200 gr.
Munich 2   : 6200 gr.
Crystalmalt: 1340 gr.

[B]Humle og krydder[/B]
80 gr. Saaz 3.7% pellet 60 min.
80 gr. Saaz 3.7% pellet 20 min.
100 gr. Saaz 3.7% pellet 10 min.
100 gr. Saaz 3.7% pellet  5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tabl. Protafloc 10 min.
1 ts gjærnæring  10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C  innmesk.
67 C  75 min.
78 C  10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308 Munich
Gjærmengde: 1 liter slurry
Informasjon om gjæring:
22 dager 10 C

[B]Kommentarer[/B]
Koketid vørter: 90 min.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. august 2015
Flasket: 12. september 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N