Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Bière de garde OG: 1,058 FG: 1,012 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 10,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.500g pilsner malt 200g munich malt 170g caramel malt 20l 100g aromatic malt 150g oat malt 50g black malt 400g sukker [B]Humle og krydder[/B] 28g Aurora 60 min 7g saaz 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 51 grader i 10 min 64 grader i 60 min 76 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 3711 Gjærmengde: En pakke Informasjon om gjæring: Gjæret to uker på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. november 2013 Flasket: 30. november 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N