Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10C Bière de garde
OG: 1,058
FG: 1,012
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 10,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.500g pilsner malt
   200g munich malt
   170g caramel malt 20l
   100g aromatic malt
   150g oat malt
     50g black malt
    400g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
28g     Aurora  60 min
  7g     saaz     15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
51 grader i 10 min
64 grader i 60 min
76 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 3711
Gjærmengde: En pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret to uker på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. november 2013
Flasket: 30. november 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N