Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY
Type: 10C Bière de garde
OG: 1,058
FG: 1,012
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 10,7 EBC
[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.500g pilsner malt
200g munich malt
170g caramel malt 20l
100g aromatic malt
150g oat malt
50g black malt
400g sukker
[B]Humle og krydder[/B]
28g Aurora 60 min
7g saaz 15 min
[B]Andre ingredienser[/B]
[B]Meskeinformasjon[/B]
51 grader i 10 min
64 grader i 60 min
76 grader i 15 min
[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 3711
Gjærmengde: En pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret to uker på 20 grader
[B]Kommentarer[/B]
[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. november 2013
Flasket: 30. november 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N