Brygger: Christoffer Haugan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1086 FG: 1018 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt, munich malt, wheat malt, aromatic malt, caramunich, special b, melanoiden malt, candi sugar [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer, kun bitterhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 minutter på 68 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp530 Gjærmengde: 2 rør med starter Informasjon om gjæring: 4 uker på ca 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N