Brygger: Christoffer Haugan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1086
FG: 1018
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt, munich malt, wheat malt, aromatic malt, caramunich, special b, melanoiden malt, candi sugar

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer, kun bitterhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 minutter på 68 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp530
Gjærmengde: 2 rør med starter
Informasjon om gjæring:
4 uker på ca 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N