Brygger: Espen Gundersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,096 FG: 27 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 59,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.6 kg Maris otter 1 kg Munchener 0.25 kg Roasted barley 0.4 kg Havremalt 0.05 kg Svartmalt 0.3 kg Sjokolademalt 0.2 kg Brown 0.2 kg Crystal 120 0.2 kg Peated malt [B]Humle og krydder[/B] 25 gr columbus 60 min 20 g saaz 15 min 20 g saaz 5 min 20 g saaz 1 min 20 g saaz 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 0.4 kg Havregryn [B]Meskeinformasjon[/B] 68 gr 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp007 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 20 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2012 Flasket: 26. februar 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N