Brygger: Petter Buhagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1090
FG: 1028
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,5l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 85 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2000g Pale Malt
600g Hvetemalt
650g Biscuit Malt
500g Melanoidin Malt
300g Chocolate Malt, 900 EBC
250g Roasted Barley, 1300 EBC
2080 g Lys Spraymalt
1020 g Hvetespraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Centennial, 8,5%AA, 60 min
20 g Goldings, 4,2%AA, 30 min
20 g Columbus, 15,5%AA, 5 min
25 g Columbus, 15%AA, 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66C i 60 min
77C i 10 min
Skylte med 16 liter vann på 78C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 2pk, 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
19C i 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. mars 2017
Flasket: 4. april 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N