Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1090 FG: 1028 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 85 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000g Pale Malt 600g Hvetemalt 650g Biscuit Malt 500g Melanoidin Malt 300g Chocolate Malt, 900 EBC 250g Roasted Barley, 1300 EBC 2080 g Lys Spraymalt 1020 g Hvetespraymalt [B]Humle og krydder[/B] 25 g Centennial, 8,5%AA, 60 min 20 g Goldings, 4,2%AA, 30 min 20 g Columbus, 15,5%AA, 5 min 25 g Columbus, 15%AA, 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66C i 60 min 77C i 10 min Skylte med 16 liter vann på 78C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 2pk, 2 liter starter Informasjon om gjæring: 19C i 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. mars 2017 Flasket: 4. april 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N