Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 37,0l
Mengde ferdig øl: 32,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7650g Maris Otter
355g Pale Crystal
295g Crystal
200g Dark Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
75g EKG 5,7% @ 45 min
30g EKG 5% @ 10 min
30g EKG 5% @ 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 60 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY1968
Gjærmengde: 350 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 17 grader, free rise til 20, gjæret på 20 grader i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2018
Flasket: 15. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F