Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 37,0l Mengde ferdig øl: 32,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7650g Maris Otter 355g Pale Crystal 295g Crystal 200g Dark Crystal [B]Humle og krydder[/B] 75g EKG 5,7% @ 45 min 30g EKG 5% @ 10 min 30g EKG 5% @ 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 60 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1968 Gjærmengde: 350 mrd celler Informasjon om gjæring: Pitch på 17 grader, free rise til 20, gjæret på 20 grader i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2018 Flasket: 15. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F