Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5E Skotsk ale OG: 1080 FG: 1020 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] kilo Maris Otter pale malt 7 Roasted barley 0,160 flaket bygg 0,4 Munich malt lys 15ebc 5% 0,160 amber 125ebc 0,160 Brown malt 180ebc, 0,160 Muscovado 0,21 [B]Humle og krydder[/B] navn-gram-aa-tid Challenger 50 8,3 % 60 EKG 50 5,7 % 30 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 60 mins, 77C 5mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp007 Gjærmengde: 4 rø4 Informasjon om gjæring: pitch 15C 16C resten, to uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. juni 2015 Flasket: 20. juni 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N