Brygger: Sigurd Øien
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1054
FG: 1009
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 57,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.5 kg pilsmalt Castle
6.5 kg hvetemalt Thomas Fawcett

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer 10.2%	30g	60 min
Simcoe 13% 20g 10 min
Citra	 11% 20g 10 min
Simcoe 13% 20g 1 min
Citra	 11% 20g 1 min

60 g knuste korianderfrø 1 min
60 g tørket pomeransskall 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Mesk: 0.2 g/L CaSO4 og CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, en time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 1 pk 4 L starter
Informasjon om gjæring:
2 uker på 19 grader C, så en uke i romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]
Ikke en typeriktig wit, men med en humle-twist.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2013
Flasket: 5. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N