Brygger: Sigurd Øien Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1054 FG: 1009 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 57,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.5 kg pilsmalt Castle 6.5 kg hvetemalt Thomas Fawcett [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 10.2% 30g 60 min Simcoe 13% 20g 10 min Citra 11% 20g 10 min Simcoe 13% 20g 1 min Citra 11% 20g 1 min 60 g knuste korianderfrø 1 min 60 g tørket pomeransskall 1 min [B]Andre ingredienser[/B] Mesk: 0.2 g/L CaSO4 og CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, en time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 1 pk 4 L starter Informasjon om gjæring: 2 uker på 19 grader C, så en uke i romtemperatur [B]Kommentarer[/B] Ikke en typeriktig wit, men med en humle-twist. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2013 Flasket: 5. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N