Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1048 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000 gram Maris Otter 1000 gram Munich malt 1000 gram Pils malt 1000 gram Vienna malt 250 gram Caramunich 2 60 gram Carafa 3 special 60 gram Black malt [B]Humle og krydder[/B] 23,6 gram Magnum 12,7% 60 min 7 gram Colombus 13% 60 min 30 gram Tettnanger 3,6% 15 min 31 gram Spalt Select tørrhumle 6 dager etter primærgjæring [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts irish moss 1 ts gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 1t @ 64grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP036 Gjærmengde: 200 bill celler Informasjon om gjæring: Først 4 dager gjæring ved 17 grader Deretter 2 uker gjæring ved 19 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til vol co2: 2.6 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. oktober 2012 Flasket: 23. oktober 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N