Brygger: Frank/Svein Nedregaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,059
FG: 1,003
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 21,5
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt, sukker.

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer mitellfrue, hallerauer blanch.

[B]Andre ingredienser[/B]
Sitrongress.

[B]Meskeinformasjon[/B]
55grader 15min. 66 grader 20min. 70 grafer 20 min og 77grader i 5min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fransk saison fersk.
Gjærmengde: 420 billion. 
Informasjon om gjæring:
17grader 3dager. 21 grader 7 dager. 24 grader i 4dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. februar 2017
Flasket: 6. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N