Brygger: Frank/Svein Nedregaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,059 FG: 1,003 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 21,5 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt, sukker. [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer mitellfrue, hallerauer blanch. [B]Andre ingredienser[/B] Sitrongress. [B]Meskeinformasjon[/B] 55grader 15min. 66 grader 20min. 70 grafer 20 min og 77grader i 5min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fransk saison fersk. Gjærmengde: 420 billion. Informasjon om gjæring: 17grader 3dager. 21 grader 7 dager. 24 grader i 4dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2017 Flasket: 6. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N