Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,061
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 27,1
Beregnet farge: 53,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5400 gr pale
450 gr caramalt 10
450 gr dark crystal
300 gr amber 
300 gr brown
250 gr choco

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr magnum 60 min
25 gr fuggles 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
100 gr cocoanibs 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
enstegsmesk 68 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-05 tørr
Gjærmengde: 11 gr
Informasjon om gjæring:
14 dager 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. juli 2017
Flasket: 18. juli 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N