Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,061 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 27,1 Beregnet farge: 53,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5400 gr pale 450 gr caramalt 10 450 gr dark crystal 300 gr amber 300 gr brown 250 gr choco [B]Humle og krydder[/B] 20 gr magnum 60 min 25 gr fuggles 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 100 gr cocoanibs 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] enstegsmesk 68 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-05 tørr Gjærmengde: 11 gr Informasjon om gjæring: 14 dager 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. juli 2017 Flasket: 18. juli 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N