Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 5G Old ale) Ekstra ingredienser: OG: 1,067 FG: 1,013 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 35,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6800,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC) 500,00 g Victory Malt (biscuit) (Briess) (55,2 EBC) 300,00 g Crystal Dark - 77L (Crisp) (147,8 EBC) 100,00 g Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000,8 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 70,00 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 60,0 min 60,00 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 15,0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60 min 76 grader i 30 min skyll på 80 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 2 pkg Informasjon om gjæring: 18 grader i 3 uker [B]Kommentarer[/B] ølet er mesket og kokt på granbål [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. juni 2016 Flasket: 16. juli 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N