Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 5G Old ale)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,067
FG: 1,013
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 35,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6800,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC) 

500,00 g Victory Malt (biscuit) (Briess) (55,2 EBC)
 
300,00 g Crystal Dark - 77L (Crisp) (147,8 EBC) 

100,00 g Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000,8 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
70,00 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 60,0 min 

60,00 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 15,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60 min
76 grader i 30 min
skyll på 80

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 2 pkg
Informasjon om gjæring:
18 grader i 3 uker

[B]Kommentarer[/B]
ølet er mesket og kokt på granbål

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. juni 2016
Flasket: 16. juli 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N