Brygger: Torbjørn Sletvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1084 FG: 1012 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram Lagermalt 1500 gram Munichmalt 400 gram Aromamalt 300 gram Special B-malt 1150 gram Farin [B]Humle og krydder[/B] 50 gram Saaz pellets 4% 90 minutter 25 gram Saaz pellets 4% 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 2 ts Kalk 1 ts Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] 65-64 grader Celisius i 75 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1 rør i 4 liter starter Informasjon om gjæring: 7 dager 21-22 grader Celsius 5 dager 19-20 grader Celsius [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2013 Flasket: 28. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N