Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1062
FG: 1015
Mengde vørter: 42,6l
Mengde ferdig øl: 30,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12300 g Maris Otter Pale Malt (5 EBC)	
1100 g Crystal malt (135 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
33 g Cascade (30 min)
33 g Chinook (30 min)
33 g Simcoe (30 min)
33 g Cascade (15 min)
33 g Chinook (15 min)
33 g Simcoe (15 min)
24 g Cascade (0 min)
24 g Chinook (0 min)
24 g Simcoe (0 min)
28 g Cascade (tørrhumling)
28 g Chinook (tørrhumling)
28 g Simcoe (tørrhumling)
28 g Amarillo (tørrhumling)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Starter, 3 L, 3 rør
Informasjon om gjæring:
18 C 10 dager. 20 C 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. mars 2015
Flasket: 21. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N