Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1062 FG: 1015 Mengde vørter: 42,6l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12300 g Maris Otter Pale Malt (5 EBC) 1100 g Crystal malt (135 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 33 g Cascade (30 min) 33 g Chinook (30 min) 33 g Simcoe (30 min) 33 g Cascade (15 min) 33 g Chinook (15 min) 33 g Simcoe (15 min) 24 g Cascade (0 min) 24 g Chinook (0 min) 24 g Simcoe (0 min) 28 g Cascade (tørrhumling) 28 g Chinook (tørrhumling) 28 g Simcoe (tørrhumling) 28 g Amarillo (tørrhumling) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Starter, 3 L, 3 rør Informasjon om gjæring: 18 C 10 dager. 20 C 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. mars 2015 Flasket: 21. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N