Brygger: Aleksander Rødland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 6,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 60% Pilsner Malt 16% Pale Ale malt 16% Torrified Wheat 8% Candi Sirup Simplicity [B]Humle og krydder[/B] 1,5 g/L East Kent Goldings 0,67 g/L Styrian Bobek [B]Andre ingredienser[/B] Brewers Clarex Servocymes Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 75 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP550 Gjærmengde: 1,5 liter starter Informasjon om gjæring: Starter gjæring på 18 grader. Lar den stå der i 3 dager, øker så 1 grad per dag til temperaturen er 21 grader. Gjærer i totalt 14 dager. Oksygenerer med 1 liter/min i 1 min. Cold crash [B]Kommentarer[/B] Størrelse på gjærstarter er avhengig av alder på gjæren og luftemetode. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2018 Flasket: 28. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N