Brygger: Aleksander Rødland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 6,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
60% Pilsner Malt
16% Pale Ale malt
16% Torrified Wheat
8% Candi Sirup Simplicity

[B]Humle og krydder[/B]
1,5 g/L East Kent Goldings
0,67 g/L Styrian Bobek

[B]Andre ingredienser[/B]
Brewers Clarex
Servocymes
Whirlfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min
75 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550
Gjærmengde: 1,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
Starter gjæring på 18 grader. Lar den stå der i 3 dager, øker så 1 grad per dag til temperaturen er 21 grader. Gjærer i totalt 14 dager. 

Oksygenerer med 1 liter/min i 1 min. 

Cold crash

[B]Kommentarer[/B]
Størrelse på gjærstarter er avhengig av alder på gjæren og luftemetode.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2018
Flasket: 28. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N