Brygger: Fredrik Otterstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,058 FG: 1,012 Mengde vørter: 21,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 52,25 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Cara pils Crystal malt Chocolate malt Brown malt [B]Humle og krydder[/B] Simcoe 13% a Amarillo 6.5% a [B]Andre ingredienser[/B] Gympsum - Kalsiumsulfat / gips. Gjærnæring - S Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min - 66 grader 7 min - 78 grader 12 min fra 66 til 78 grader. Skyllevann 9-10 Liter Kok 68 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: 2 rør / poser Informasjon om gjæring: 5 dager - 15-16 grader 5 dager - 18-19 grader Resten - 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: 10. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N