Brygger: Fredrik Otterstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,058
FG: 1,012
Mengde vørter: 21,5l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 52,25
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Cara pils
Crystal malt
Chocolate malt
Brown malt

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe 13% a
Amarillo 6.5% a

[B]Andre ingredienser[/B]
Gympsum - Kalsiumsulfat / gips.

Gjærnæring - S

Whirlfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min - 66 grader
7 min - 78 grader

12 min fra 66 til 78 grader.

Skyllevann 9-10 Liter

Kok 68 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: 2 rør / poser
Informasjon om gjæring:
5 dager - 15-16 grader
5 dager - 18-19 grader
Resten - 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: 10. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N