Brygger: Jan Thomas Ferstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1056 FG: 1021 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Maris Otter, Special B [B]Humle og krydder[/B] Chinook, Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Circulated mash/worth in a 36 liters cattle with a boil in bag method (BIAB) with 68-70 degrees in 60 minutes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: one capsule Informasjon om gjæring: Fermented 18 days in a stable dark environment with room temperature (20C) [B]Kommentarer[/B] Forklaring til literene som er beskrevet tidligere: Selve brygget er delt i to gjæringskar hvor 15 liter ble tatt ut til dette formålet og det resterende ble benyttet for eksperimentering av noe annet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2015 Flasket: 13. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N