Brygger: Jan Thomas Ferstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1056
FG: 1021
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, Maris Otter, Special B

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook, Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Circulated mash/worth in a 36 liters cattle with a boil in bag method (BIAB) with 68-70 degrees in 60 minutes.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: one capsule
Informasjon om gjæring:
Fermented 18 days in a stable dark environment with room temperature (20C)

[B]Kommentarer[/B]
Forklaring til literene som er beskrevet tidligere: Selve brygget er delt i to gjæringskar hvor 15 liter ble tatt ut til dette formålet og det resterende ble benyttet for eksperimentering av noe annet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2015
Flasket: 13. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N