Brygger: Hans Christian Løberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,060
FG: 1,020
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 13,2l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 75 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
720 g Pale malt
200 g Amber
200 g Roasted Barley
100 g Pale Chocolate
100 g Chocolate
400 g flaket bygg
80 g flaket havre
1500 g Lys maltekstrakt

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Magnum, 60 min
15 g Chinook, 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1 pakke, 1 liter
Informasjon om gjæring:
24 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2017
Flasket: 12. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N