Brygger: Hans Christian Løberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,060 FG: 1,020 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 13,2l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 75 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 720 g Pale malt 200 g Amber 200 g Roasted Barley 100 g Pale Chocolate 100 g Chocolate 400 g flaket bygg 80 g flaket havre 1500 g Lys maltekstrakt [B]Humle og krydder[/B] 20 g Magnum, 60 min 15 g Chinook, 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1 pakke, 1 liter Informasjon om gjæring: 24 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2017 Flasket: 12. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N