Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1056 FG: 1012 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 185,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000 gr. Pilsner malt, EBC 2,8 2000 gr. Hvete malt, EBC 4 500 gr. Bjørn's lettkokte havregryn, EBC 2 400 gr. Dementerasukker, kokt 15 min. [B]Humle og krydder[/B] 16 gr. Centennial, IBU 10,8, koketid 01:00 12 gr. Cascade, IBU 5,7, koketid 00:05 10 gr. Cascade, IBU 5,7, koketid 00:00 20 gr. Appelsinskall, 5 min. 15 gr. Koreander, 5 min. 3 poser Kamillete, 0 min. [B]Andre ingredienser[/B] 6,3 gr. CaSO4 Kalsiumsulfat 4,5 gr. Klar urt, 10 min. 2,3 gr. Wyeast gjærnæring, 15 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66°C 75 min 78°C 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP400 Belgian Wit Ale Yeast Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 19 grader, 13 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. november 2012 Flasket: 3. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N