Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1056
FG: 1012
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 185,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2000 gr. Pilsner malt, EBC 2,8
2000 gr. Hvete malt, EBC 4
500 gr. Bjørn's lettkokte havregryn, EBC 2
400 gr. Dementerasukker, kokt 15 min.

[B]Humle og krydder[/B]
16 gr. Centennial, IBU 10,8, koketid 01:00
12 gr. Cascade, IBU 5,7, koketid 00:05
10 gr. Cascade, IBU 5,7, koketid 00:00

20 gr. Appelsinskall, 5 min.	
15 gr. Koreander, 5 min.
3 poser Kamillete, 0 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
6,3 gr. CaSO4 Kalsiumsulfat
4,5 gr. Klar urt, 10 min.
2,3 gr. Wyeast gjærnæring, 15 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66°C	75 min
78°C	20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP400 Belgian Wit Ale Yeast	
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
19 grader, 13 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. november 2012
Flasket: 3. desember 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N