Brygger: Hans Christian Løberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,096 FG: 1,027 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Liquid Light Extract 8 EBC 3000 g Pale Malt 7 EBC 7 EBC 500 g Munich Malt 20 EBC 20 EBC 300 g Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 300 g Chocolate Malt 800 EBC 400 g Roasted Barley 1500 EBC 200 g Flaked Oats 4 EBC 100 g Demerera Sugar 80 EBC 200 g [B]Humle og krydder[/B] 12 g Chinook, FWH 20 g Columbus, 60 min 28 g Columbus, 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 pack Informasjon om gjæring: 20 grader, 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. oktober 2015 Flasket: 15. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N