Brygger: Hans Christian Løberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,096
FG: 1,027
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 9,2%
Beregnet IBU: 75,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Liquid Light Extract	 	8	EBC	 	3000	g
Pale Malt 7 EBC	 	7	EBC	 	500	g
Munich Malt 20 EBC	 	20	EBC	 	300	g
Cara Crystal 120 EBC	 	120	EBC	 	300	g
Chocolate Malt	 	800	EBC	 	400	g
Roasted Barley	 	1500	EBC	 	200	g
Flaked Oats	 	4	EBC	 	100	g
Demerera Sugar	 	80	EBC	 	200	g

[B]Humle og krydder[/B]
12 g Chinook, FWH
20 g Columbus, 60 min
28 g Columbus, 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 1 pack
Informasjon om gjæring:
20 grader, 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. oktober 2015
Flasket: 15. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N