Brygger: Ole Nærheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1087
FG: 1030
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 48,0
Beregnet farge: 89 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.00 kg Pale Malt
3.00 kg Munich Malt
0.50 kg Carafa III      
0.50 kg Chocolate Malt       
0.50 kg Molasses

[B]Humle og krydder[/B]
30.00 g Hallertauer
45.00 g Citra
20.00 g Simcoe
80.00 g Appelsinskall
20.00 g Allahande Kværnet
30.00 g Allahande
20.00 g Kanel stang 
20.00 g Kardemomme
30.00 g Vanilje Stang

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50.0 C  30 min        
66.7 C  45 min        
75.6 C  10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Burton Ale
Gjærmengde: 2 Rør 
Informasjon om gjæring:
2 Uker på 19c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F