Brygger: Ole Nærheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl) Ekstra ingredienser: OG: 1087 FG: 1030 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 48,0 Beregnet farge: 89 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.00 kg Pale Malt 3.00 kg Munich Malt 0.50 kg Carafa III 0.50 kg Chocolate Malt 0.50 kg Molasses [B]Humle og krydder[/B] 30.00 g Hallertauer 45.00 g Citra 20.00 g Simcoe 80.00 g Appelsinskall 20.00 g Allahande Kværnet 30.00 g Allahande 20.00 g Kanel stang 20.00 g Kardemomme 30.00 g Vanilje Stang [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50.0 C 30 min 66.7 C 45 min 75.6 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Burton Ale Gjærmengde: 2 Rør Informasjon om gjæring: 2 Uker på 19c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F