Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1,052 FG: 1,013 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 2300 g Mørk munich 2000 g Carahell 200 g Flaket bygg 200 g Carafa special II 100 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 22 g @ 60 min Spalt 50 g @ 15 min Spalt 50 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc @ 10 min Gjærnæring @ 10 min Clarex ved pitching [B]Meskeinformasjon[/B] Carafa spesial II tilsatt rett før skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP036 Gjærmengde: 2 dl slurry Informasjon om gjæring: Pitchet ved 16 grader – økt til 19 grader i løpet av 2 uker [B]Kommentarer[/B] Lagret på fat ved ca 6 grader i 4 uker før flasking. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2017 Flasket: 30. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F