Brygger: Espen Kalstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1,044
FG: 1,016
Mengde vørter: 26,3l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 3,7%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 62 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,93 kg Thomas Fawcett Maris Otter Pale Ale
1,12 kg flaket bygg
0,45 kg Thomas Fawcett Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
27,5 g Target 11,5%
12,5 g East Kent Golding 6,8%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 75 min
77 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP004
Gjærmengde: 201 mrd. gjærceller
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 18 grader i 3 dager, 19 grader i 1 dag, 21 grader i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]
Vannprofil: 44 ppm kalsium, 5 ppm magnesium, 4 ppm natrium, 25 ppm klorid, 50 ppm sulfat.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2017
Flasket: 13. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F