Brygger: Espen Kalstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,044 FG: 1,016 Mengde vørter: 26,3l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 3,7% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,93 kg Thomas Fawcett Maris Otter Pale Ale 1,12 kg flaket bygg 0,45 kg Thomas Fawcett Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] 27,5 g Target 11,5% 12,5 g East Kent Golding 6,8% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 75 min 77 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004 Gjærmengde: 201 mrd. gjærceller Informasjon om gjæring: Gjæring på 18 grader i 3 dager, 19 grader i 1 dag, 21 grader i 10 dager [B]Kommentarer[/B] Vannprofil: 44 ppm kalsium, 5 ppm magnesium, 4 ppm natrium, 25 ppm klorid, 50 ppm sulfat. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2017 Flasket: 13. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F