Brygger: Thomas Hellberg Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,066
FG: 1,020
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 23,8
Beregnet farge: 30,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10.41 kg Munich I 70%
2.23 kg Pilsner 15% 
1.34 kg Caramunich I 9% 
0.89 kg Melanoidin 6%

[B]Humle og krydder[/B]
92.00 g Hallertau Mittlefrueh
6.3% @ 60 minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
1 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes	 
1/2 ts Yeast Nutrient @ 0 minutes

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 68C
10 min @ 78C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
28 days @ 10° C
14 days @ 20° C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. august 2014
Flasket: 8. september 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N