Brygger: Thomas Hellberg Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,066 FG: 1,020 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 23,8 Beregnet farge: 30,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.41 kg Munich I 70% 2.23 kg Pilsner 15% 1.34 kg Caramunich I 9% 0.89 kg Melanoidin 6% [B]Humle og krydder[/B] 92.00 g Hallertau Mittlefrueh 6.3% @ 60 minutes [B]Andre ingredienser[/B] 1 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes 1/2 ts Yeast Nutrient @ 0 minutes [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 68C 10 min @ 78C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 28 days @ 10° C 14 days @ 20° C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. august 2014 Flasket: 8. september 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N