Brygger: Rolf Lysfjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1077 FG: 37 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 1016,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 14.000 kg Maris Otter Malt (90.21%) 1.500 kg Crystal 30 (9.66%) 0.020 kg Roasted Barley (0.13%) [B]Humle og krydder[/B] 70.0 g Challenger Pellet (6% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.4 g/L) 18.0 g Target Pellet (10.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.4 g/L) 30.0 g East Kent Golding Pellet (5.8% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.6 g/L) 15.0 g Northdown Pellet (8.9% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.3 g/L) 30.0 g East Kent Golding Pellet (5.8% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.6 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 30.0 g CaCl2 (33%) - Calcium Chloride @ 0 Minutes (Mash) 5.0 g CaCO2 - (Mesk) - Kalsiumkarbonat @ 0 Minutes (Mash) 10.0 g CaSO4 - Calcium Sulfate / Gypsum @ 0 Minutes (Mash) 5.0 g NaHCO3 (Mesk) - Natriumbikarbonat @ 0 Minutes (Mash) [B]Meskeinformasjon[/B] Party Gyle [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 3 uker @ 18-21C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. april 2013 Flasket: 18. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F