Brygger: Rolf Lysfjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1077
FG: 37
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 1016,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
14.000 kg Maris Otter Malt (90.21%)
1.500 kg Crystal 30 (9.66%)
0.020 kg Roasted Barley (0.13%)

[B]Humle og krydder[/B]
70.0 g Challenger Pellet (6% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.4 g/L)
18.0 g Target Pellet (10.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.4 g/L)
30.0 g East Kent Golding Pellet (5.8% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.6 g/L)
15.0 g Northdown Pellet (8.9% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.3 g/L)
30.0 g East Kent Golding Pellet (5.8% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.6 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]
30.0 g CaCl2 (33%) - Calcium Chloride  @ 0 Minutes (Mash)
5.0 g CaCO2 - (Mesk) - Kalsiumkarbonat @ 0 Minutes (Mash)
10.0 g CaSO4 - Calcium Sulfate / Gypsum  @ 0 Minutes (Mash)
5.0 g NaHCO3 (Mesk) - Natriumbikarbonat @ 0 Minutes (Mash)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Party Gyle

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
3 uker @ 18-21C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. april 2013
Flasket: 18. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F