Brygger: Bård Sørlie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1086
FG: 1014
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 55,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC 11000 g
Cara Red 40 EBC 1000 g
Special B 350 EBC 500 g
Rye Malt 6 EBC 1000 g
Munich Malt 25 EBC 2000 g
Dry Light Extract 8 EBC 1000 g
dark muscovado sugar 500g
 light muscovado sugar 1000g
Cane Sugar (light) 20 EBC 2000 g

[B]Humle og krydder[/B]
Target 12.3 % 105 g 60 min
Columbus 14.3 % 55 g 60 min
Fuggle 5.0 % 100 g 15 m

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013 London Ale
Gjærmengde: 5dl starter
Informasjon om gjæring:
14 dager, ca 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. desember 2013
Flasket: 13. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F