Brygger: Bård Sørlie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1086 FG: 1014 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 55,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 11000 g Cara Red 40 EBC 1000 g Special B 350 EBC 500 g Rye Malt 6 EBC 1000 g Munich Malt 25 EBC 2000 g Dry Light Extract 8 EBC 1000 g dark muscovado sugar 500g light muscovado sugar 1000g Cane Sugar (light) 20 EBC 2000 g [B]Humle og krydder[/B] Target 12.3 % 105 g 60 min Columbus 14.3 % 55 g 60 min Fuggle 5.0 % 100 g 15 m [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 London Ale Gjærmengde: 5dl starter Informasjon om gjæring: 14 dager, ca 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2013 Flasket: 13. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F