Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5G Old ale) Ekstra ingredienser: Honning OG: 1077 FG: 1016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 6 EBC 6000 g Amber Malt 50 EBC 300 g Cara Crystal 120 EBC 300 g Dark Crystal 300 EBC 300 g Chocolate Malt 1175 EBC 100 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 4.4 % 120 g 60 min Cascade 7.0 % 60 g 15 min Citra 12.0 % 60 g 1 min Amarillo 6.5 % 50 g dry [B]Andre ingredienser[/B] Honning, 700 g [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 63 °C 20 min Mash step 71 °C 20 min Mash step 77 °C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Dry English A Gjærmengde: 5 pk. Informasjon om gjæring: 18 °C 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. august 2016 Flasket: 23. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N