Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5G Old ale)
Ekstra ingredienser: Honning
OG: 1077
FG: 1016
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 46 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt	6	EBC	6000 g	
Amber Malt	50	EBC	300 g	
Cara Crystal	120	EBC	300 g	
Dark Crystal	300	EBC	300 g	
Chocolate Malt	1175	EBC	100 g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle	4.4	%	120	g	60	min	
Cascade	7.0	%	60	g	15	min	
Citra	12.0	%	60	g	1	min	
Amarillo	6.5	%	50	g	dry

[B]Andre ingredienser[/B]
Honning, 700 g

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	63	°C	20	min	
Mash step	71	°C	20	min	
Mash step	77	°C	5	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007 Dry English A
Gjærmengde: 5 pk.
Informasjon om gjæring:
18 °C	14	dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. august 2016
Flasket: 23. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N