Brygger: Stian Gustavsen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1051
FG: 1000
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 8,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,9 kg pils
0,28 kg munich lys
0,28 kg hvetemalt
0,05 kg caramunich
210g hvitt sukker på ti minutter

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
20g FWH

Hallertauer Mittelfruh
64g @ 1 minutt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 90 minutter
76 grader i ti minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Belle Saison
Gjærmengde: 1 pk rehydrert
Informasjon om gjæring:
Ristet, ikke ren o2. 

Startet på 16 grader, lot den gå til 17-18. Gjæret til 1,000 etter ti dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. november 2017
Flasket: 29. november 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N