Brygger: Stian Gustavsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1051 FG: 1000 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 8,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,9 kg pils 0,28 kg munich lys 0,28 kg hvetemalt 0,05 kg caramunich 210g hvitt sukker på ti minutter [B]Humle og krydder[/B] Magnum 20g FWH Hallertauer Mittelfruh 64g @ 1 minutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 90 minutter 76 grader i ti minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belle Saison Gjærmengde: 1 pk rehydrert Informasjon om gjæring: Ristet, ikke ren o2. Startet på 16 grader, lot den gå til 17-18. Gjæret til 1,000 etter ti dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2017 Flasket: 29. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N