Brygger: Per Egil Kummervold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy OG: 1079 FG: 1024 Mengde vørter: 43,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 86 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt (2 Row) UK Caraamber (70.0 EBC) Caramel/Crystal Malt Barley, Flaked (3.3 EBC) Chocolate Malt (900.0 EBC) Roasted Barley (1200.0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Irish Ale Yeast Gjærmengde: 2 pk - starter Informasjon om gjæring: 16 grader 2 dager 18 grader 3 dager 20 grader 7 dager 21 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] Ca 10 liter av mesken er tappet av kokt kraftig i ca 20 minutter for karamelisering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2017 Flasket: 25. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N