Brygger: Per Egil Kummervold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy
OG: 1079
FG: 1024
Mengde vørter: 43,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 86 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt (2 Row) UK
Caraamber (70.0 EBC)
Caramel/Crystal Malt
Barley, Flaked (3.3 EBC) 
Chocolate Malt (900.0 EBC)
Roasted Barley (1200.0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Irish Ale Yeast
Gjærmengde: 2 pk - starter
Informasjon om gjæring:
16 grader 2 dager
18 grader 3 dager
20 grader 7 dager
21 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Ca 10 liter av mesken er tappet av kokt kraftig i ca 20 minutter for karamelisering

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2017
Flasket: 25. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N