Brygger: Bjørn Harald Færøvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12,7 kg Maris Otter 1 kg Wheat 0,5 kg Caramalt 0,5 kg Munich lys 0,5 kg Muichh mørk 0,2 kg Biscuit [B]Humle og krydder[/B] 49 gram Galaxy 14% 60 min 53 gram Nelson 12% 10 min 100 gram Mosaic 11% WP [B]Andre ingredienser[/B] Calcium Chloride Lactic Acid Protofloc [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 120min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis T-58 Gjærmengde: 1 pakke på 25 lit vørter Informasjon om gjæring: 19 grader [B]Kommentarer[/B] 51,5 liter vørter fordelt på to gjæringskar med ulike typer gjær. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2013 Flasket: 23. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N