Brygger: Bjørn Harald Færøvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12,7 kg Maris Otter
1 kg Wheat
0,5 kg Caramalt
0,5 kg Munich lys
0,5 kg Muichh mørk
0,2 kg Biscuit

[B]Humle og krydder[/B]
49 gram Galaxy 14% 60 min
53 gram Nelson 12% 10 min
100 gram Mosaic 11% WP

[B]Andre ingredienser[/B]
Calcium Chloride
Lactic Acid
Protofloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader 120min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis T-58
Gjærmengde: 1 pakke på 25 lit vørter
Informasjon om gjæring:
19 grader

[B]Kommentarer[/B]
51,5 liter vørter fordelt på to gjæringskar med ulike typer gjær.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2013
Flasket: 23. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N