Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,085
FG: 1,029
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 43,6
Beregnet farge: 81,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
BEST Munich (BESTMALZ) - 15 EBC - 3,65 kg.
Pils IREKS - 4 EBC	- 3,65 kg.
Brown Malt Thomas Fawcet - 200 EBC - 2,6 kg.
Crystal Malt - 60L (Thomas Fawcett) - 118 EBC	- 2,6 kg.
5	Oats Flaked - 2 EBC - 0,65 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 120 gram - 60 min.
Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 15 min.
Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 10 min.
Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
Protaflock - 1/2 tbl.
Gjærnæring - 1/2 ts.

[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader i fall mot 64 grader på 90 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp800
Gjærmengde: 1135 milliarder cell
Informasjon om gjæring:
10 grader 14 dager
16 grader i tre dager
10 grader i seks dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. oktober 2017
Flasket: 11. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N