Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,085 FG: 1,029 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 43,6 Beregnet farge: 81,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] BEST Munich (BESTMALZ) - 15 EBC - 3,65 kg. Pils IREKS - 4 EBC - 3,65 kg. Brown Malt Thomas Fawcet - 200 EBC - 2,6 kg. Crystal Malt - 60L (Thomas Fawcett) - 118 EBC - 2,6 kg. 5 Oats Flaked - 2 EBC - 0,65 kg [B]Humle og krydder[/B] Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 120 gram - 60 min. Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 15 min. Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 10 min. Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] Protaflock - 1/2 tbl. Gjærnæring - 1/2 ts. [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i fall mot 64 grader på 90 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp800 Gjærmengde: 1135 milliarder cell Informasjon om gjæring: 10 grader 14 dager 16 grader i tre dager 10 grader i seks dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. oktober 2017 Flasket: 11. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N