Brygger: Jens Davidsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1082
FG: 1014
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 18,9l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 139,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7000 g Maris Otter pale ale malt (6 EBC)
500 g Hvete malt (4 EBC)
160 g Crystal (120 EBC)
150 g Special B (350 EBC)
100 g Caramalt (30 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Columbus (Tomahawk) 12.9%, 90 min
40 g Summit 14%, 60 min
45 g Summit 14% 0 min
20 g Simcoe 13.5%, 0 min
60 g Simcoe 12%, tørr 7d
35 g Kohatu 5.7%, tørr 7 d

[B]Andre ingredienser[/B]
8 g CaSO4, kok 90 min
0.25 ts Super moss, kok 10 min
0.50 ts Gjærernæring, kok 5 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
Enkel infusjon, 65 C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001 California Ale
Gjærmengde: ca 2 dl gjærslurry
Informasjon om gjæring:
20 C i tre uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2013
Flasket: 24. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N