Brygger: Jens Davidsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1082 FG: 1014 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 18,9l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 139,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7000 g Maris Otter pale ale malt (6 EBC) 500 g Hvete malt (4 EBC) 160 g Crystal (120 EBC) 150 g Special B (350 EBC) 100 g Caramalt (30 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 40 g Columbus (Tomahawk) 12.9%, 90 min 40 g Summit 14%, 60 min 45 g Summit 14% 0 min 20 g Simcoe 13.5%, 0 min 60 g Simcoe 12%, tørr 7d 35 g Kohatu 5.7%, tørr 7 d [B]Andre ingredienser[/B] 8 g CaSO4, kok 90 min 0.25 ts Super moss, kok 10 min 0.50 ts Gjærernæring, kok 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] Enkel infusjon, 65 C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 California Ale Gjærmengde: ca 2 dl gjærslurry Informasjon om gjæring: 20 C i tre uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2013 Flasket: 24. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N