Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,060 FG: 1,020 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 59 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3800 gr. Pilsner Castle Malting, EBC 3 1600 gr. Pale crystal Malt, EBC 70 250 gr. Crystal malt hel, EBC 150 250 gr. Crystal malt hel, EBC 400 100 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600 320 gr. Candy sirup, EBC 200 [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 01:00 20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 00:05 20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 00:00 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 64 grader Mesking 64 grader 90 min. Skylling 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP540 Abbey Ale Gjærmengde: 2 rør via starter Informasjon om gjæring: 14 dager på 19-20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. desember 2014 Flasket: 2. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F