Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1,060
FG: 1,020
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 59 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3800 gr. Pilsner Castle Malting, EBC 3
1600 gr. Pale crystal Malt, EBC 70
250 gr. Crystal malt hel, EBC 150
250 gr. Crystal malt hel, EBC 400
100 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
320 gr. Candy sirup, EBC 200

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 01:00
20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 00:05
20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 00:00

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 64 grader
Mesking 64 grader 90 min.
Skylling 78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP540 Abbey Ale
Gjærmengde: 2 rør via starter
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19-20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. desember 2014
Flasket: 2. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F